Неделя, 16.12.2018
The News
Официална церемония по раздаване картите за членство към БФКА ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Аспарух Вълчев   
Четвъртък, 14 Ноември 2013 09:54

Членски карти към федерацията

  Раздаваме членските карти към Федерацията и нераздадените свидетелства за завършен курс за начално обучение. Срещата е в рок механа "Рока" от 21:00 ч. на 14.11.2013 г. Преди да отидем в "Рока" сме в залата. Повече информация за мястото - тук.
   Нека всички членове на клуба, които не са дали снимки, да носят такива в паспортен формат(1 бр).

LAST_UPDATED2
 
Връчване свидетелствата за начално обучение по алпинизъм и катерене и Презентация за изкачване по Централна стена на Врачанските скали ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Аспарух Вълчев   
Понеделник, 28 Октомври 2013 23:00

 Свидетелства от курс по катерене

  Правим събиране за раздаване на документите за завършен курс по катерене и Антон и Геша ще направят презентация на изкачването им по Централната стена на Враца. Събирането ще е в старата Алба от 21:00 ч. в четвъртък 31.10.2013 г., като преди това ще сме в залата.

LAST_UPDATED2
 
Желаещи за покупка на клубни тениски ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Аспарух Вълчев   
Четвъртък, 17 Октомври 2013 10:54

Клубни тениски

  Здравейте катерачи Чудаци! Smile

  Стартира новата ни идея за клубни тениски с логото на клуба.

  Всеки който желае да си поръча тениска, да покаже лично отношение към клуба или просто да подари нещо маниашко...сега е момента! :D

  Цветовете са зелен и оранжев, а размери има всякакви. Цената ще е около 8 лв за брой, като плащането е предварително. Желаещите да пишат във Facebook или да направят заявка в залата.

LAST_UPDATED2
 
Списъци с членове и поръчка на инвентар ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Аспарух Вълчев   
Петък, 04 Октомври 2013 23:14

   

   Здравейте, от днес 05.10.2013 г. сме актуализирали списъка с членовете на клуба. Знаете, че членовете ползват отстъпки в магазините за екипировка, като "Яко" например.

    В момента изготвяме поръчка за купуване на инвентар за клуба с голяма отстъпка, основно от фирмите Beal, Petzl, Camp, Simond. Все още можете да се включите и вие, като може да пишете на клубния  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.  или да се свържете с Аспо (може и в залата).

 
Клубно събиране и Аспо нещо... ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Georgi Antonov   
Вторник, 10 Септември 2013 14:39
  Наближава есенният сезон за катерене и по известна клубна традиция-правило, ще трябва да се съберем, за да обсъдим нещата свързани с клуба и нас, които ни интересуват и засягат. Ще си съберем и членския внос за втората половина на годината, но този път има и едно малко допълнение. Аспо наскоро се завърна от височините на Памир където с група други диви ентусиасти забиха пикелите и котките на над 7000м., насочени към връх Ленин с неговите 7134м. Той е решил да ни направи лека презентация със снимки и истории оттам. Всеки, който е заинтересован е добре дошъл. Освен това май мисли да почерпи за рождения си ден, който е горе долу тогава. А дали ще останем в залата или ще се преместим в някое заведение тип сладкарница - кръчма, зависи изцяло от нас ;)
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL